Економија

Економија

Македонија во 2018 година задолжена за нови 310 милиони евра, капитални инвестиции нема, молк од Министерство за финансии

Долгот на Република Македонија оваа година го надмина прагот од 5 милијарди, во новата година со задолжувањето од пред два дена, Македонија...
Економија

Владата ги задолжи граѓаните и идните генерации- со издавањето на државна обврзница на 30 години нашите деца и внуци ќе враќаат камата од 29 милиони евра

СДСМ ги задолжи граѓаните и идните генерации на Македонија со издавање на државна обврзница на 30 години  – нашите внуци ќе враќаат...