Живот и стил

Живот и стил

Летачка пајажина: Што се всушност точките и дамките кои ги гледаме кога ќе ги протриеме очите? (ВИДЕО)

Сите знаеме за оние невообичаени точки кои ни се прикажуваат пред очите откако ќе ги истриеме. Но, за волја на вистината знаат да се појават...
Живот и стил

Трагала по својот татко половина век, а потоа ја открила шокантна вистина: Жената со која пораснала ѝ била поблиска од што мислела

Жената која пораснала во домот за незгрижени деца, 50 години трагала по својот биолошки татко, за на крајот да дознае дека нејзината најдобра...