Живот и стил

Живот и стил

Од утре почнува пролетта, а еве од кога летното сметање на времето- не заборавјте да го мрднете часовникот напред

Пролетта во Македонија и на северната хемисфера почнува утре во 17:15 часот и ќе трае до 21 јуни во 11:07 часот кога календарски почнува летото. Летното...
Живот и стил

ФОТО: Родена е еден ден по лимитот за абортус – Никој не верувал дека ќе преживее, а еве како изгледа денес

Предвременото раѓање е проследено со цела низа здравствени компликации кои може да го загрозат животот на детето или да му го отежнат...
Живот и стил

Додека се пораѓала слушнала лоша вест: Резултатите од крвта биле ужасни, а потоа следуваше страшна дијагноза

„На први март станав мајка за прв пат. Заедно со малото момче, добив и страшна дијагноза“. Вака ја започнува својата приказна 25-годишната...