На ова свето место луѓето ќе може да се качуваат уште само 2 години: Сопствениците на земјата никогаш се немаат качено, еве зошто (ВИДЕО)

Занимливости

Качувањето на австралиската пештерска карпа Улуру ќе биде забрането за две години. Членовите на племето Ананагу,...

Добива 2 милиони евра алиментација: Оваа фатална убавица го остави рускиот тајкун близок до Путин поради италијански спортист (ФОТО)

Занимливости

Италијанскиот возач на авто трки Френки Провенчано е кривеч за разводот на рускиот милионер Игор Сечин и неговата...