Истражување на Универзитетот во Њујорк: Од вируси до кокаин – кога ќе видите што се има на парите кои секој ден ги допираме, ќе се згрозите

Занимливости

Резулатите од научната студија, објавени во април, која ја спроведе Универзитетот во Њујорк, покажала дека на...