Мерцедес ја менуваат автомобилската историја: Оваа иновација засекогаш ќе го смени начинот на кој функционираат бришачите (ВИДЕО)

Технологија

Компанијата во иднина ќе им го олесни возењето на возачите со тоа што измислија нови брисачи на нивните автомобили....