Љубов и секс

Љубов и секс

Илјадници луѓе остануваат без заработувачка: Еден од најубавите острови во светот се затвора за туристи

Филипинскиот остров Боракај ќе биде затворен за туристи во наредните шест месеци поради загриженост за оштетување на некогаш недопреното...