Магазин

Занимливости

Го надмудрила и од гроб: Пред смрт имала само една молба за сопругот, по пет години дознал дека го зафркнала

Педре Фитон починала од рак во 2013 година, а пет години подоцна е откриена нејзината финта која му ја направила на сопругот. Едно од последните...